KONTAKT

Vi elsker at tale med vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os her:       hello@memoreplika.dk

Har du spørgsmål eller særlige ønsker kan du også ringe til os på telefon +45 2534 5700  (mandag-fredag 10-16)

 

SÅDAN BESTILLER DU ET HÅNDLAVET TRYK

Trin 1   Gå til shop og find det billede tema du bedst kan lide. 

Trin 2   Find  dit yndlingsbillede frem og  upload det. Følg anvisning på siden for den valgte vare. Beskæring af motiv og forberedelse af foto til tryk klarer vi.

Trin 3   Du modtager et digitalt forslag (arbejdskopi) af dit billede i løbet af 4-5 dage. Det er vigtig at du er helt tilfreds med dit nye minde, og du kan komme med så mange ændringer du er har lyst til, før du godkender det billede der bliver til det færdige håndtrykte billede.

Trin 4  Når du har godkendt dit billede, bliver det gjort klar til at trykke på vores værksted. Dit billede bliver tryk i hånden med farver med naturlig pigment på kvalitetspapir af bomuld. Farveforløb og udtryk i hvert enkelt billeder er derfor helt unikt og vil variere. Trykket skal hvile 1-2 dage og herefter lægges det i pres og monteres på et stabilt bagstykke. Herefter monteres det i den valgte ramme og sendes til dig. Du kan forvente at modtage dit færdige billede 5-8 arbejdsdage efter godkendelse af arbejdskopi.

GENERELLE OPLYSNINGER

Webshop administration:

MEMO REPLIKA

CVR nr. 27 57 39 08

Danavej 20, 4700 Næstved

tlf +45 2534 5700

Webshop administrator: hello@memoreplika.dk

 

HANDELSBETINGELSER

BETALING: Betaling kan ske med Visa/Dankort, Mastercard, American Express. Beløbet hæves på det anvendte betalingskort i løbet af 2-3 arbejdsdage efter gennemført køb på virksomhedens webshop.

LEVERING: Alle håndtrykte billeder leveres efter godkendelse af digital arbejdskopi i den bestilte farve og størrelse. Alle billeder er monteret på bagstykke. Er billederamme tilkøbt, leveres billedet færdigmonteret i rammen.

GAVEKORT: Gavekort som er købt og leveret kan ikke ombyttes til kontanter eller refunderes. Alle gavekort som købes skal anvendes indenfor 1 år fra udstedelsesdato.

FRAGT: Det bestilte tryk sendes med DAO til den oplyste leveringsadresse. Forsendelse oplysninger vil fremgå af ordrebekræftelsen. Alle ordre pålægges forsendelse- og ekspeditionsgebyr på dkr. 75,00 

OPHAVSRET: Artist Vivi Bang / MEMO REPLIKA har ophavsret over det kunstneriske design og artwork. Digitale arbejdskopier og billeder som købes må ikke kopieres, redigeres eller modificeres eller på anden måde bruges. Trykmontricer er MEMO REPLIKAS ejendom.

Færdige tryk produceret af MEMO REPLIKA vil ikke blive brugt af MEMO REPLIKA, medmindre der er indgået aftale herom. Ved accept af brug af de færdige tryk kan MEMO REPLIKA frit bruge billederne til markedsføring, konkurrencer og website i ind- og udland samt på messer og udstillinger.

FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde din bestilling indtil du modtager arbejdskopi til godkendelse i løbet af 4-5 arbejdsdage. Bestillinger indenfor denne tidsperiode refunderes frem til afsendelse af arbejdskopi fra MEMO REPLIKA ved at skrive en mail til hello@memoreplika.dk Når arbejdskopi er afsendt fra MEMO REPLIKA  til godkendelse kan bestillingen ikke længere fortrydes.

RETURNERINGIngen vare hos MEMO REPLIKA er standardvare. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billleder leveret til MEMO REPLIKA  af kunden selv, og kan derfor ikke returneres efter at arbejdskopi er godkendt af kunden.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, såfremt betingelserne under “ fortrydelsesret” er overholdt.

REKLAMATIONSRET: Har du købt billederammer har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få den pågældende vare repareret eller ombyttet afhængig af den enkelte situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal skal reklamere indenfor “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamere indenfor to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, fragtomkostninger pålægges kunden. Varen sendes til:   MEMO REPLIKA , Danavej 20, 4700 Næstved, Att.: Vivi Bang.  BEMÆRK! Varer kan kun returneres ved forudgående aftale på mail til hello@memoreplika.dk. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav eller uden omdeling.

PERSONDATAPOLITIK: For at du kan indgå købsaftale med MEMO REPLIKA på webshoppen har vi behov for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr, e-mailadresse samt evt. navn og adresse på levering til anden adresse end køber.

Vi foretager registrering af dine og evt. modtagers personoplysninger med det formål at kunne sende ordrebekræftelse og levere den bestilte vare til dig. Personoplysningerne opbevares fem år efter køb for at imødekomme bogføringslovens krav, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger som indsamles via MEMO REPLIKA hjemmeside sker kun ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke via handelsbetingelser som skal godkendes. Ejer af MEMO REPLIKA, Vivi Bang, har adgang til disse oplysninger vi har registreret om dig. Du vil til enhver tid kunne få oplyst hvilke data MEMO REPLIKA har om dig ved henvendelse til den dataansvarlige. Den dataansvarlige for memoreplika.dk er Vivi Bang: hello@memoreplika.dk

MEMO REPLIKA  behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

MEMO REPLIKA  opbevarer dine billede-filer på sikre servere ved upload. Ved bekræftelse af køb har du givet samtykke til dette. Kundeoplysninger som opbevares på lokal digital enhed er ikke krypteret. De billeder du har sendt til virksomheden vil typisk blive slettet 1 år efter levering af det bestilte billede. Du kan til enhver rette henvendelse om at få slettet  dine billeder fra virksomhedens digitale enheder og anvendte web-hotel server.

Når du handler hos MEMO REPLIKA behandles kortoplysningerne af STRIBE, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler samt underlagt europæisk lovgivning.

FORTROLIGHEDPOLITIK: Billeder modtaget og forarbejdet af MEMO REPLIKA vil ikke blive brugt til tredjepart og markedsføring med mindre der er indgået særskilt aftale om dette pr. mail.

LOVVALG OG VÆRNETING: Uoverensstemmelser mellem MEMO REPLIKA v/ Vivi Bang og køber skal afgøres efter dansk ret ved Næstved byret som første instans.